CristiRaicu scrie:1.:Nu am nici o sora in USA. 2.: Nu am intentzia sa emigrez in USA(niciodata nu am avut-o,de buna vointza).3.:Cred ca nu s-a intzeles problema pe care am expus-o la inceputul topicului:ce acte imi scot de la consulatul tzarii unde am avut fericirea sa ma nasc? Acele cu o "doamna" pe acelasi nume???4:Ăntr-adevar am trecut Dunarea cu ajutorul unui cauciuc zgĂŽriat,a fost,cred singura mare greseala din viatza,restul nu mai conteaza,nu valoreaza nimic.5.: Ăntr-adevar,am avut locuri de munca pt.ĂŽnapoiatzi mintali ĂŽn Paris.De ce? Pt. a putea returna cĂŽt mai repede banii ĂŽnapoi celor care m-au ajutat.8.:Linia de plutire? Poate gasesc o poloneza sa ma ĂŽngrijeasca vreo 5-6 ani si asa scap si de obsesii...
CristiRaicu scrie:Ăn ceea ce priveste rezidentza portugheza: 4 1/2 la o firma electrotehnica si altzi 4 1/2 la alta specializata ĂŽn portzi automatice nu aduc nici un fel de drepturi suplimentare aici,pt.a demonstra identitatea.Avea dreptate d-ul Mircea Geoana ĂŽn trecerea lui fulgeratoare ca ambasador aici,ĂŽn 2001, cĂŽnd mi-a sugerat ca sunt foarte asemanator cu un tip fara identitate dintr-o serie americana,care isi gasise ocupatzia de a descoperi "extraterestrii" infiltratzi printre noi (?!).Pai au reusit sa ma faca fara identitate,numai ca pe mine nici chestia asta ridicola nu ma intereseaza .
CristiRaicu scrie:.8.:Linia de plutire? Poate gasesc o poloneza sa ma ĂŽngrijeasca vreo 5-6 ani si asa scap si de obsesii...
clarisa scrie:sper ca la ora asta beti amandoi, impreuna, o cana de vin fiert si lamuriti problemele personale pe care, acum, le-am aflat si noi fara sa vrem. marturisesc ca povestea auzita bate de departe orice novela braziliana.![]()
deci craciun fericit!
CristiRaicu scrie:Ma voi coborÎ la nivelul tau si voi raspunde cu acelasi limbaj.O singura chestie: a-m inventat azi dimineatza o noua expresie cifrata:(decentza)-significa toate Înjuratorile si insultele condensate Între acele doua paranteze. 1.: nu Întzeleg de ce te-a interesat atÎt de mult viatza mea,pe unde am umblat,ce am facut s.a.m.d. 2.: aceea cutie de pantofi da-o prietenei tale Daniela (dmraicu@yahoo.com),În acelasi timp trimite complimentele mele Mariei (Coca),din acel trio de nebuni care eratzi voi,ea era singura mai normala.3.: prefer sa fiu originar dintr-un orasel cu pretentzii de urbe,decÎt un tzigan de (decentza),adoptat de o familie din fosta nomenclatura stalinista,care apoi se Întoarce la orfelinat,declarÎnd ca nu vrea mÎncarea cotropitorului.4.: ai reusit sa te infiltrezi ,cum spuneai În '91,În secta adventistilor? Într-adevar ei sÎnt usor de manipulat,cu inteligentza ta,tot cum sustzineai tu? Oricum,parerea mea e ca ei au 2% de persoane extrem de inteligente,foarte reci,manipulatoare etc.etc. si 98% de oi nevinovate care asteapta nici ei nu stiu ce.Chestia aceea este la fel de prejudiciala societatzii ca si lojele masonice (alt subiect pe care Îl stapÎnesti)-de fapt toata lumea stie ca lovitura de stat din '89 a fost efectuata de o loja masonica-tu nu ai nici o legatura-.5.:Cu ce scop ai venit aici În '98 (tu sau sosia ta HRP),În mare rang de sfatuitor al lui Nichita Stanescu,ai organizat un circ de (decentza) Într-un restaurantant mexican(Casa Mexicana-R.Dom Carlos I) unde cinam cu un cuplu de "prieteni" ( RB,român cu aere de intelectual,habituÊ al ambasadei În timpul lui Bakonski, si Marta nu-stiu-cum),pe urma aflÎnd ca ai lansat zvonuri aici În Portugalia cum ca eu asi fi luat parte la executzii capitale(ca executor??),ca asi facut parte din clasa asupritoare-datorita prieteniei mele cu Zoe Ceausescu si ca intentzia ta era sa ma Întorci la d-zeu(!!!!!!).De ce am fost filmat fara autorizatzie si prezentat la o televiziune fara scrupule române?6.Cum se face ca de abia dupa lovitura de stat,ai fost reabilitat În fatza autoritatzilor franceze,cu sprijinul primei ambasade române FSN În Paris? Stii cine a avut aceasta idee? 7.:Nu voi cere ajutorul niciunui avocat,fie el lusoromân sau nu; În momentul de fatza nu Îmi pasa de Întinderea retzelei mafioase Înauntr-ul SEF-ului de aici(problema este a portughezilor,nu a mea),oricum ma asteptam sa mi se ÎntÎmple asa ceva,aici nefiind un loc definitiv de fixare pt.nici un imigrant.Propriul avocat la care te referi facea apel Într-un mesaj anul trecut ca românii sa vina aici cu bani sau cu pensii generoase pt.a fi cheltuite aici.Restul este mÎna de lucru stupidificata,necesara sustzinerii "elitei" de aici(chestie care se ÎntÎmpla si În România).8.Cine te-a adus pe acest forum?
CristiRaicu scrie:Nu am bani pt. chestia aceasta,am mai spus sĂŽnt clochard si ,spre deosebire de tzigani, eu nu stiu sa cersesc.Scriu de la Biblioteca Luis de Camoes(daca ai auzit),lĂŽnga Chiado sau la vreun terminal Internet gratuit din doua statzii de tren:Santa Apolonia si Entrecampos-informatzie data pt. cine vrea sa-mi elimine identitatea.
Înapoi la Acte, Proceduri, Echivalente
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator