Termen de identificare si titlu de calatorie

Discutii legate de acte, proceduri, echivalente pentru cei ce sunt sau vin in Portugalia

Moderatori: clarisa, Cris

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 11:53 am

clarisa scrie:draga Cristi, cred ca nu ai avut alte reactii la topic in afara de cea a lui Mircea pentru ca e o chestiune bulversanta pe care ma tem ca numai consulatul o poate rezolva. si, sincer, nu cred ca iti face cineva dinadins in necaz, ca sa-ti fure identitatea (care sa fie scopul???). nu poti sa-ti pierzi cumpatul intr-o situatie ca asta, trebuie sa te intorci la consulat si sa o iei de la capat, nimeni nu poate sa faca asta in locul tau. daca ai fost prost tratat- fa o plangere; daca ti s-a facut vreo nedreptate ilegala- du-te la un avocat. exista solutii pentru orice. dar in nici un caz ambasada nu va plange pentru ca tu traiesti ca un clochard si nu va veni dupa tine sa te implore la ceva.
discutia ta cu mircea e chiar distractiva pe alocuri, ma temeam numai la inceput sa nu va certati la cutite si sa va injurati pe sleau: asta o puteti face intre patru ochi sau pe mailul personal, e mai corect asa. dar...qui se taquinne, s'aime, deci... :D
Draga Clarisa,te întreb ca moderator ce esti aici,cum se poate bloca acest topic,eu nu am acces.Cum reactziile nu au fost cele dorite si discutzia a fost dezviata de foarte mult spre alte subiecte care nu vad nici ce legatura au cu topicul,nici pe cine poate interesa,vezi daca potzi sa-mi dai acest ajutor,te rog.Eu nu mai am nimic de adaugat la prima postare,foarte reala,crede lumea sau nu.Restul de 12 pagini de calitate mai mult ca îndoielnica nici macar nu meritau sa apara.Merci.
CristiRaicu
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 24, 2008 12:10 pm

CristiRaicu scrie:
clarisa scrie:draga Cristi, cred ca nu ai avut alte reactii la topic in afara de cea a lui Mircea pentru ca e o chestiune bulversanta pe care ma tem ca numai consulatul o poate rezolva. si, sincer, nu cred ca iti face cineva dinadins in necaz, ca sa-ti fure identitatea (care sa fie scopul???). nu poti sa-ti pierzi cumpatul intr-o situatie ca asta, trebuie sa te intorci la consulat si sa o iei de la capat, nimeni nu poate sa faca asta in locul tau. daca ai fost prost tratat- fa o plangere; daca ti s-a facut vreo nedreptate ilegala- du-te la un avocat. exista solutii pentru orice. dar in nici un caz ambasada nu va plange pentru ca tu traiesti ca un clochard si nu va veni dupa tine sa te implore la ceva.
discutia ta cu mircea e chiar distractiva pe alocuri, ma temeam numai la inceput sa nu va certati la cutite si sa va injurati pe sleau: asta o puteti face intre patru ochi sau pe mailul personal, e mai corect asa. dar...qui se taquinne, s'aime, deci... :D
Draga Clarisa,te ĂŽntreb ca moderator ce esti aici,cum se poate bloca acest topic,eu nu am acces.Cum reactziile nu au fost cele dorite si discutzia a fost dezviata de foarte mult spre alte subiecte care nu vad nici ce legatura au cu topicul,nici pe cine poate interesa,vezi daca potzi sa-mi dai acest ajutor,te rog.Eu nu mai am nimic de adaugat la prima postare,foarte reala,crede lumea sau nu.Restul de 12 pagini de calitate mai mult ca ĂŽndoielnica nici macar nu meritau sa apara.Merci.

prima postare cuprinde niste afirmatzii si o atitudine care nu corespund cu realitatea.
restul celor 12 pagini vorbesc despre"cazul si nu persoana ta" asa cum scriai in psudopsianaliza care nu este altceva decit un condensat de ura,de negari,de manipulari,de incitare la sinucidere,pe scurt,lovitura unei jigodii umane pentru care exista structuri specializate si care nu are ce cauta printre noi,cei responsabili,liberi si corectzi!...
Suprimarea paginilor nu ar putea schimba mare lucru,pentru simplul motiv ca au fost deja "salvate"si pot aparea pe alte siteuri...

Esti obsedat de"suprimare"a identitatzii sau cea fizica,imi pare rau pentru tine,jeguri ca tine dispar din cauza urii ,a rautatzii si otravii pe care o poarta in singe,in cromozomi

itzi ramine o singura solutzie:sa raspunzi la intrebari,sincer si corect!
Ultima oară modificat de Mircea ALEXANDRESCU pe Joi Ian 24, 2008 12:33 pm, modificat 1 dată în total.
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde clarisa » Joi Ian 24, 2008 1:00 pm

sa-l blochez? :shock: ok, daca asa vrea clientul...dar sa stii ca mircea alexandrescu poate sa scrie oriunde, pe alte pagini...deci daca insisti pun lacat la topicul asta, dar nu cred ca va servi scopului tau.
clarisa
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 24, 2008 1:09 pm

clarisa scrie:sa-l blochez? :shock: ok, daca asa vrea clientul...dar sa stii ca mircea alexandrescu poate sa scrie oriunde, pe alte pagini...deci daca insisti pun lacat la topicul asta, dar nu cred ca va servi scopului tau.

Clarissa,

blocarea topicului ori stergerea nu rezolva nimic,
e o solutzie pe care o face strutzul cind ishi vira capul in colb
ori copii care inchid ochii in fatza unei primejdii,reale sau imaginare...

raicu Titu cristian face orice pentru evitarea posibilitatzii de a raspunde la intrebari,de a se justifica,de a se explica...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 24, 2008 1:35 pm

in momentul in care am obtzinut viza de turist(cu intrari multiple)pentru Statele Unite in 1991,de la Ambasada de la Paris,fara nici un fel de interventzii,pile sau proptele au fost persoane carora le-a inghetzat singele in vine:
exista pericolul ca odata ajuns pe teritoriul american sa fac declaratzii(la fel ca altzi romani din Exilul istoric de la Paris!) autoritatzilor americane care doreau sa scape de sectzia romana de la Europa Libera si de masa de romani care se declarau opozentzi,dizidentzi sau rezistentzi si a caror calitate umana lasa de dorit si deservea Cauza!...
dealtfel,arhivele sectziei romane de la Europa libera din Munchen au fost trimise direct la groapa de gunoi,cu ocazia mutarii la Praga iar cei care lucrau au fost multzumitzi si unii dintre ei au trebuit sa se intoarca in tzara unde,au trebuit sa recunoasca pina la urma ca sunt homosexuali,din familii de fosti ilegalisti,politruci stalinisti,fosti activisti in CSS(consiliul securitatzii statului)adica secu dinainte de 1965,cu relatzii dubioase cu agentzii unor puteri straine sau cu persoane din lumea interlopa,etc,etc,etc...
In aceeasi perioada au disparut de pe scena vietzii publice o multzime de persoane vioaie si zglobii a caror meserie inainte de 1989 era:roman,mincator de comunisti,halitor de securisti,inghitzitor de infiltratzi,pazitor al rasei romanesti de elemente straine,etc,etc,etc

Citziva au ramas,au aparut altzii,profitorii evenimentelor din 1989 intitulate pompos Revolutzie si care este de fapt,Involutzie!

inchipuitzi-va ce figuri au facut o multzime de persoane,cristian al nostru care locuia la mine si care ma vede ca ma intorc acasa si-i arat viza amerloca pe titlul de voyaj Conventzia Geneva 1951,fara sa ma milogesc pentru invitatzie la romani din America,inchipuitzi-va "moaca"unor franzeloci,incapabili sa intzeleaga cum mi-au dat viza amerlocii cu care nu prea am fost si nu sint tandru deloc,in scrierile mele!...

S-a crezut mult timp ca pot fi shantajat pentru ca inca din 1988 am solicitat oficial,prin posta,la Ambasada RSR redobindirea cetatzeniei romane,solicitare pe care am repetat-o in 1990,in paginile ziarului Romania Libera...

Situatzie in care fratzii raicu au"grefat"un motiv:vezi Doamne,vreau pashaportul romanesc (eu fiind refugiat aveam un titlu de voyage pe care scria "toate tzarile,fara Romania,Conventzia de la geneva 1951)pentru ca sa ma duc si s-o omor pe Gratziana,in Romania...
Daca plecam in State,ei bine,urma s-o omor pe madam popescu ori cine stie ce alte persoane sau sa desfashor activitatzi ostile pe teritoriul american,care nu-i asa este pazit cu indirjire de fratziorii raicu si altzi romani "vigilentzi" pentru ca sergentzii si serviciile amerloce,este proaste cu "fraieri coclitzi"!...

aceleasi persoane care,de fapt si de drept intentzionau sa plece din America in Europa,la Paris de exemplu,pentru ca ,nu-i asa,Alexandrescu a deschis un fel de camin la domiciliul sau,camin prevazut cu shoricar,cotoi siamez,bucatarie de bloc,ministru,asistenta sociala,mama ranitzilor,fraierul de serviciu...
Ultima oară modificat de Mircea ALEXANDRESCU pe Joi Ian 24, 2008 2:07 pm, modificat 1 dată în total.
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:04 pm

clarisa scrie:sa-l blochez? :shock: ok, daca asa vrea clientul...dar sa stii ca mircea alexandrescu poate sa scrie oriunde, pe alte pagini...deci daca insisti pun lacat la topicul asta, dar nu cred ca va servi scopului tau.
Pai tocmai din cauza asta i-am creat un topic propiu.
CristiRaicu
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:08 pm

Mircea ALEXANDRESCU scrie:

Clarissa,

raicu Titu cristian face orice pentru evitarea posibilitatzii de a raspunde la intrebari,de a se justifica,de a se explica...
Bun,explica aici cine ma-ta esti tu de fapt care exigi sa-tzi dau niste explicatzii pt niste chestii pe care nu le întzeleg.Vrei proces,fa-l în ma-ta.Ma numesti decretzel,îmi aduc aminte ca pe tine te chemau colegii de lucru:"avortonul oarbei",de ce oare? Din prietenie pt tine?
CristiRaicu
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 24, 2008 2:12 pm

CristiRaicu scrie:

Topicul ala a facut deja 1000 de vizitari si nu e nici un raspuns!daca vrei face si azi inca o mie si o sa ajungi "diva site-ului"vedeta numai buna de trimis la showuri televizate,cu audientze record si subiecte gen Elodia,telenovele braziliene,povesti lacrimogene,scandaluri sexuale si mindra cornuta,mai respira capra vecinului!
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:14 pm

Mircea ALEXANDRESCU scrie:in momentul in care am obtzinut viza de turist(cu intrari multiple)pentru Statele Unite in 1991,de la Ambasada de la Paris,fara nici un fel de interventzii,pile sau proptele au fost persoane carora le-a inghetzat singele in vine:
exista pericolul ca odata ajuns pe teritoriul american sa fac declaratzii(la fel ca altzi romani din Exilul istoric de la Paris!) autoritatzilor americane care doreau sa scape de sectzia romana de la Europa Libera si de masa de romani care se declarau opozentzi,dizidentzi sau rezistentzi si a caror calitate umana lasa de dorit si deservea Cauza!...
dealtfel,arhivele sectziei romane de la Europa libera din Munchen au fost trimise direct la groapa de gunoi,cu ocazia mutarii la Praga iar cei care lucrau au fost multzumitzi si unii dintre ei au trebuit sa se intoarca in tzara unde,au trebuit sa recunoasca pina la urma ca sunt homosexuali,din familii de fosti ilegalisti,politruci stalinisti,fosti activisti in CSS(consiliul securitatzii statului)adica secu dinainte de 1965,cu relatzii dubioase cu agentzii unor puteri straine sau cu persoane din lumea interlopa,etc,etc,etc... :arrow: Si eu am vreo legatura cu chestia aceasta,vezi doamne :!:
In aceeasi perioada au disparut de pe scena vietzii publice o multzime de persoane vioaie si zglobii a caror meserie inainte de 1989 era:roman,mincator de comunisti,halitor de securisti,inghitzitor de infiltratzi,pazitor al rasei romanesti de elemente straine,etc,etc,etc

Citziva au ramas,au aparut altzii,profitorii evenimentelor din 1989 intitulate pompos Revolutzie si care este de fapt,Involutzie! :arrow: Si iarasi am de a face cu chestia aceasta.

inchipuitzi-va ce figuri au facut o multzime de persoane,cristian al nostru care locuia la mine si care ma vede ca ma intorc acasa si-i arat viza amerloca pe titlul de voyaj Conventzia Geneva 1951 :arrow: din partea mea potzi sa te duci în ma-ta,daca nu apareai aici,habar nu aveam ca mai traiesti.,fara sa ma milogesc pentru invitatzie la romani din America,inchipuitzi-va "moaca"unor franzeloci,incapabili sa intzeleaga cum mi-au dat viza amerlocii cu care nu prea am fost si nu sint tandru deloc,in scrierile mele!...

S-a crezut mult timp ca pot fi shantajat pentru ca inca din 1988 am solicitat oficial,prin posta,la Ambasada RSR redobindirea cetatzeniei romane,solicitare pe care am repetat-o in 1990,in paginile ziarului Romania Libera...

Situatzie in care fratzii raicu au"grefat"un motiv:vezi Doamne,vreau pashaportul romanesc (eu fiind refugiat aveam un titlu de voyage pe care scria "toate tzarile,fara Romania,Conventzia de la geneva 1951)pentru ca sa ma duc si s-o omor pe Gratziana,in Romania... :arrow: Ba m......tu sti ca trebuie si tu sa demonstrezi ceea ce spui,nu numai sa arunci cu gunoi :!:
Daca plecam in State,ei bine,urma s-o omor pe madam popescu ori cine stie ce alte persoane sau sa desfashor activitatzi ostile pe teritoriul american,care nu-i asa este pazit cu indirjire de fratziorii raicu si altzi romani "vigilentzi" pentru ca sergentzii si serviciile amerloce,este proaste cu "fraieri coclitzi"!... :arrow: Demonstreaza ce acuzi,îtzi zic înca o data.

aceleasi persoane care,de fapt si de drept intentzionau sa plece din America in Europa,la Paris de exemplu,pentru ca ,nu-i asa,Alexandrescu a deschis un fel de camin la domiciliul sau,camin prevazut cu shoricar,cotoi siamez,bucatarie de bloc,ministru,asistenta sociala,mama ranitzilor,fraierul de serviciu...
Este incredibil ca orice c***t poate sa scrie orice despre mine,eu nu-i cer dovezi,dar acelasi c***t exige sa-i dau explicatzii! Du-te-n ma-ta,asta este explicatzia mea.
CristiRaicu
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:18 pm

CristiRaicu scrie:
Draga Clarisa,te întreb ca moderator ce esti aici,cum se poate bloca acest topic,eu nu am acces.Cum reactziile nu au fost cele dorite si discutzia a fost dezviata de foarte mult spre alte subiecte care nu vad nici ce legatura au cu topicul,nici pe cine poate interesa,vezi daca potzi sa-mi dai acest ajutor,te rog.Eu nu mai am nimic de adaugat la prima postare,foarte reala,crede lumea sau nu.Restul de 12 pagini de calitate mai mult ca îndoielnica nici macar nu meritau sa apara.Merci.

prima postare cuprinde niste afirmatzii si o atitudine care nu corespund cu realitatea. :arrow: Si de unde * cuvant cenzurat !!! * ma-tii sti tu chestia aceatsa?
restul celor 12 pagini vorbesc despre"cazul si nu persoana ta" asa cum scriai in psudopsianaliza care nu este altceva decit un condensat de ura,de negari,de manipulari,de incitare la sinucidere,pe scurt,lovitura unei jigodii umane pentru care exista structuri specializate si care nu are ce cauta printre noi,cei responsabili,liberi si corectzi!...
Suprimarea paginilor nu ar putea schimba mare lucru,pentru simplul motiv ca au fost deja "salvate"si pot aparea pe alte siteuri... :arrow: Eu nu am chef sa suprim paginile :!:

Esti obsedat de"suprimare"a identitatzii sau cea fizica,imi pare rau pentru tine,jeguri ca tine dispar din cauza urii ,a rautatzii si otravii pe care o poarta in singe,in cromozomi :arrow: Si jeguri de c***t ca tine continua sa traiasca.

itzi ramine o singura solutzie:sa raspunzi la intrebari,sincer si corect!
:arrow: Am raspuns:Du-te în * cuvant cenzurat !!! * ma-tii de tzigan nenorocit.
CristiRaicu
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 24, 2008 2:19 pm

CristiRaicu scrie:

Clarissa,

Bun,explica aici cine ma-ta esti tu de fapt care exigi sa-tzi dau niste explicatzii pt niste chestii pe care nu le ĂŽntzeleg.Vrei proces,fa-l ĂŽn ma-ta.Ma numesti decretzel,ĂŽmi aduc aminte ca pe tine te chemau colegii de lucru:"avortonul oarbei",de ce oare? Din prietenie pt tine?

pentru ca,dragii de ei,ca sa-si pastreze coltucul de piine si supa infamiei,acceptau neconditzionat conditziile unor tipi care ma"lucrau" si care,la fel ca tine,imi negau pina si statutul de fiintza umana.
face parte din tehnica de "destabilizare psihica,demoralizanta" pentru atingerea unui scop:sinuciderea subiectului "lucrat,o depresiune severa,metamorfozarea si impingerea subiectului la niste acte grave,pe fond de razbunare,etc,etc,etc...

doamna care este oarba este bine mersi,in Frantza;colegii aceia au disparut,unii biologic,altzii pe la capshuni,sau prin gari de provincie,in sali de asteptare,consumind spirt sanitar,aurolac sau carmol,solutzie pentru frectzii externe...

EU,eu am ramas om,dupa atitea si atitea...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:20 pm

Probabil întzelegi mai bine acest limbaj,este unica chestia pe care am sa- tzi spun.
CristiRaicu
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 24, 2008 2:23 pm

CristiRaicu scrie:

Topicul ala a facut deja 1000 de vizitari :arrow: PAI BA BOULE,ALA ERA PT TU A-TZI SCRIE DEJECTZIILE ACOLO,ÃŽNCA NU AI PRICEPUT? si nu e nici un raspuns!daca vrei face si azi inca o mie si o sa ajungi "diva site-ului"vedeta numai buna de trimis la showuri televizate,cu audientze record si subiecte gen Elodia,telenovele braziliene,povesti lacrimogene,scandaluri sexuale si mindra cornuta,mai respira capra vecinului!
CristiRaicu
Membru

Anterior

Înapoi la Acte, Proceduri, Echivalente