CristiRaicu scrie:Mda si ce legatura are chestia aceasta cu topicul lansat de mine? Cu situatzia kafkiana pe care o traiesc ĂŽn legatura cu identitatea mea? PS: tipa aia si-a luat titlul de refugiat politic pt USA,printre altele,declarĂŽnd ca a fost persecutata din motivul ca eu eram prieten cu fiica dictatorului...
Dana a obtzinut azilul politic in USA pentru ca figura ca membru al unei familii neoprotestante,pentru ca avea pashaport de apatrid si pentru ca era in relatzii cu dna Popescu si altzii!...fiind titulara statutului de refugiat politic indeplinea o formalitate din timpul razboiului rece si-n acelashi timp satisfacea o doleantza a autoritatzilor reseriste:indepartarea,exilarea persoanelor indezirabile,dizidente sau opozante pentru ca avea un titlu de voiaj pe care scria:valabil pentru toate tzarile,fara Romania!...
ulterior,dupa citziva ani,urma sa primeasca un pashaport USA!
deci,toata lumea multzumita:autoritatzile reseriste au scapat de o problema,subiectul fiind rezident in tzara tutulor posibilitatzilor,etc,etc,etc...
ca realitatea este alta,e alta poveste!
chestia cu fiica dictatorului nu o stiu si n-o cred!
Putzin probabil sa creada cineva asa ceva:Zoia era cadru la un institut,casatorita si circula intr-un mediu foarte restrins si controlat!
intre voi sunt diferentze enorme de conditzie sociala,pregatire intelectuala,medii frecventate,obiceiuri,nivel de viatza,etc!...
e ca si cum cineva ar spune despre mine ca sunt prieten cu Valentin Ceaushescu!
ce legatura are cu identitatea ta toata povestea asta?Nu stiu!...
uite,ai fost sincer pe jumatate:mi-ai spus ca ai vorbit cu sora mea(discutzie interesanta!)in 1988...de ce nu-mi spuis ca ai intilnit-o si dupa 1991 aici in Frantza?