Termen de identificare si titlu de calatorie

Discutii legate de acte, proceduri, echivalente pentru cei ce sunt sau vin in Portugalia

Moderatori: clarisa, Cris

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 03, 2008 4:27 pm

Mircea ALEXANDRESCU scrie:
CristiRaicu scrie:Si cine decide ce este imaginar sau real?

pai,sa zicem:un consens reciproc ori colectiv...

la voie de juste milieux...
Adica ne întîlnim aici on-line si cu clarviziunea ta (în lipsa somitatzii intelectuale din USA),decizi pe cine am cunoscut si pe cine nu...
CristiRaicu
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 03, 2008 4:39 pm

CristiRaicu scrie:Uite o chestie: toata porcaria asta de conversatzie ma plictiseste,nu are nici o legatura cu topicul pus de mine.Unica reactzie este a ta si mi se pare ca urmaresti un singur lucru:sa demonstrezi aici,unde te îndoiesti ca exista mai multzi de 1000 de români vizitatori, ca de fapt esti un tip foarte inteligent si ca probabil îtzi datorez ceva,chestie care îmi scapa.

Imi pare foarte rau dar trebuie sa recunosc :nu exista 1000 de vizitatori,e vorba de o slabiciune a sistemului utilizat pe site..
Nu sunt nici foarte inteligent nici foarte prost!
Imi datorezi acelashi lucru pe care il datorezi la zeci de persoane care te-au ajutat

Tzi-am suportat conversatzia dementziala 8 luni (dec.'90-aug'91) pentru ca m-ai "ajutat",deci am conversat,repet, 8 luni si ai pretentzia sa zici ca-mi cunosti toata viatza!!!!

Te rog sa ma iertzi ca te-am gazduit la mine acasa,in garsoniera,intr-o perioada in care locuiau deja la mine:o poloneza,un shoricar,un alt Cristian,un cotoi siamez si subsemnatul care deranja pe toata lumea! MI SE PARE CA EU ERAM SINGURUL,ÃŽN AFARA MENTZIONATZILOR,CARE CONTRIBUIA FINANCIAR SI DESTUL DE SUBSTANTZIAL.

Nu itzi cunosc viatza !

Si ce s-a întîmplat în aceste 8 luni? Am participat la o manifestatzie ridicola în fatza ambasadei URSS(ceva destinata acordarii independentzei Basarabiei,mie mi se pare ca m-a interesat mai mult contramanifestatzia alora cu placarde"Touche pas a mon pot")

manifestatzia era pentru comutarea pedepsei cu moartea impotriva unor basarabeni,nu ascund faptul ca sunt abolitzionist si impotriva unei barbarii contemporane!...ABUREALA LACRIMOGENA,TOT CE ÎMI ADUC AMINTE E CA SE SCANDA: "LIMBA ROMÂNA PT BASARABIA",NICI POMENEALA DE ÎNGRIJORARE PT CINEVA CONDAMNAT LA MOARTE...

,la o comemorare la fel de ridicola în cimitirul Montmarte-inaugurarea unui monument dedicat victimelor luptei anticomuniste din România,unde cred ca au participat jumatate de duzina de mari "dizidentzi"

ei,uite,ocazia sa spui ca ai fost la o manifestare la care participa si Corneliu Coposu!...la inaugurarea unui cenotaf pe care scrie....CINEVA ÃŽSI MAI ADUCE AMINTE DE ACEST PERSONAJ?
,am cunoscut niste fantasme,un nepot al lui Kogalniceanu si un pustan cu pretentzia ridicola sa fie tratat drept "printzul" Sturdza

pustanul a plecat in Canada,s-a casatorit si repatriat in Romania unde a revendicat si obtinut proprietatzi pe care acum le renoveaza,lucru pozitiv pentru un milionar care ar putea specula financiar investitzii imobiliare
PROBABIL DIN CAUZA ACEASTA AM EU IMPRESIA CA TZARA AIA ESTE DIN CE ÃŽN CE MAI CIVILIZATA.FAMILIA STURDZA MI SE PARE CA A PRIMIT 60 MILIOANE € INDEMNIZATZII PT. NISTE TERENURI PE CARE NU LE-AU VRUT GRATIS ÃŽN '90.ACUM CU AJUTORUL NOULUI REGIM DEMOCRATIC BASESCU-MACOVEI-PATAVIEVICI MODERNIZEAZA TZARA :shock: NB: ACELASI REGIM CARE CLAMEAZA FAPTUL CA REGIMUL COMUNIST A FOST UNUL ILEGAL SI CRIMINOS SI ACEASTA IDEE TREBUIE IMPLEMENTATA ÃŽN CAPUL TUTUROR CETATZENILOR TZARII.
,pe urma alt personaj ridicol cu trecut legionar si cu aere c-ar fi facut parte din cupola conducerii,alaturi de Horia Sima

cred ca vorbesti de Vladimir care a fost condamnat la moarte la 17 ani pentru moartea unui militzian,moarte pe care a negat-o inainte de a se prapadi de un cancer;a vrut doar sa-si ajute camarazii...TREABA LUI

si altzi sceleratzi-pe tipul asta îmi aduc aminte ca l-am înjurat în public.În casa ta mi s-a propus de catre HRP sa fac interlegatura cu un agent KGB-el.

In casa mea nu vin persoane gen HRP sau din diferite secrete,casa mea este o modesta garsoniera din parcul locuintzelor sociale franceze
PARDON,TOT ACOLO LOCUIESTI? DECI NU TZI-AU DAT VILA DE PE KISSELEFF... :cry:
Îmi aduc aminte ca zbiereai în gura mare, la aiureala aia de biserica a exilului din Menilmontant,ca as avea un unchi în securitate(directzia a 5-a -lupta contra contrarevolutiei),care dupa dec. '89 a continuat bine merci în functzie-pt. ca era necesar tzarii.

Nu am zbierat niciodata la biserica asa ceva,in menilmontant nu exista biserica romaneasca -RUE JEAN DE BEAUVAIS-(confunzi persoana!cel care a zbierat e alt roman discutabil de la Paris!)intr-adevar sora ta dana spunea ca are un unchi(general stefanescu in securitate!) si aici precizez ca orice stat modern are servicii de spionaj si contraspionaj! PACAT DE FAPTUL CA DEMENTA AIA A UTILIZAT SI NUMELE LUI PT A PUTEA OBTZINE AZIL POLITIC ÃŽN USA

Acum,cum respectivul a decedat, nu mai pomenesti nimic despre el.De ce,deja nu mai potzi sa-mi faci rau astfel? Stii o chestie: din aug.'91 pîna în mai '92 au fost 10 luni de Paris,am avut multe conversatzii interesante-mult mai interesante decît cele sustzinute cu tine,pe urma m-am integrat în comunitatea sîrba.Acum vrei sa falsifici istoria,sa-mi terfelesti memoriile sau naiba stie ce urmaresti.Îtzi dau o informatzie pretzioasa:din toate personajele pa care le-am cunoscut,acea tipa forte importanta din USA si cu tine mi se pare ca au avut cea mai putzina influentza benefica asupra vietzii mele.Alta chestie: atît în '95 cît si în 2000-2001 am avut ceva conversatzii despre tine aici la ambasada(deci trebuie sa recunosc ca ai ceva importantza).Ba mai mult,în 2001,plictisit sa tot aud de tine, am sugerat sa-tzi dea cetatzenia de onoare si o vila pe Kisseleff pt. ce ai facut tu pt. România (habar nu am daca au urmarit sfatul).Altceva: îmi cer scuze administratorului si moderatorilor (în special Clarisei pe care o cunosc) pentru caracterul penibil în care s-a transformat aceasta schimbare de mesaje.Eu doresc sa mi se explice o singura chestie: ce s-a întîmplat la consulat în ziua cînd mi s-a spus ca existam doua persoane pe acelasi nume si ce se urmareste de fapt? Mai pe scurt,care sînt regulile jocului?

Nu vreau sa te terfelesc deloc,incerc sa te ajut s faci o distinctzie intre real si imaginarul care probabil denatureaza relatziile cu persoanele pe care le intilnesti...
Ultima oară modificat de CristiRaicu pe Joi Ian 03, 2008 5:00 pm, modificat de 6 ori în total.
CristiRaicu
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 03, 2008 4:52 pm

CristiRaicu scrie:Polsky? Nje,dzinkue! :lol: Hombre,que me dices??? La Salpetriere am fost cu tine si cu Elzbieta,sa-i vedem pe acei mari revolutzionari care invadasera sediul guvernului din P-tza Victoriei (în Feb.'90)si care erau în greva foamei,pt. ca erau suparatzi ca francezii nu le dadeau case si mese!!! Îngrijiri spitalicesti au fost probabil dupa acel episod nebulos,cînd Elzbieta m-a convins sa beau o specie de ceai ciudat,dupa care s-a întîmplat o chestie foarte ciudata,pe care nu o voi mentziona aici pt. ca este prea personala.În rest îtzi garantez ca din dec.'91 m-am mutat în Belleville,de unde am iesit în 20-21mai '92(cred) pîna la Porte d'Italie,de unde am luat autostop cu directzia Lyon si pe urma Portugalia,unde am ajuns în data de 6 iunie,acelasi an.Nu m-am mai întors în Paris de atunci.Polonezi? Unica persoana poloneza cu care am vorbit în viatza mea a fost Elzbieta! Pt simplul motiv ca nu îmi place de ei!

desi e o deviere de subiect voi raspunde :
tipii care erau in greva foamei erau niste marginali,niste aventurieri,un fel de copii fugitzi de acasa...Putzin conteza ce spuneau ei ca au facut la Bucuresti,altceva era si este mai important:ca tipii au traversat niste frontiere ca pe brinza topita intr-o perioada tulbure,razboi Irak si Yugoslavia plus destramarea Urs,ca au ajuns intr-o tzara unde au solicitat azil politic si s-au gasit intr-o deplina eutarsie,in natura!...

logic,statul la care au solicitat azil trebuia sa-i incadreze intr-o structura minima de gazduire si sa le dea un raspuns intr-un termen rezonabil:Da si avetzi toate drepturile ori Nu si parasitzi teritoriul natzional!

era si un fel de oglinda pentru tine:uite cristian ce s-ar intimpla cu tine daca nu te-as fi primit ca pe o ruda de gradul intii,era sa scriu altceva!...

detaliul cu poloneza si ceaiul ma face sa surid ca in fatza unui non adevar sustzinut de un infantilizat si chiar ca devin curios:ce putea sa tzi se intimple,oare, ce chestie foarte personala?...

chiar ca sunt curios!
ar trebui sa am o criza de gelozie retroactiva si sa-tzi reproshez amar,printre lacrimi fierbintzi:te-ai culcat cu ma-ta!

ori,cu un aer de superba superioritate,sa-tzi declar ca sunt multzumit ca am reushit si aceasta etapa in incercarea de a te face om si tzi-am oferit ocazia unei prime experientze sexuale chiar daca materialul didactic nu arata foarte bine,nu stia meserie,avea probleme cu toaleta intima(adu-tzi aminte de chilotzii apretatzi uitatzi in baie!)si o punea cam cu totzi fara nici un fel de scrupule de ordin epidemico-sanitar!....

sau daca as fi cinic,as putea raspunde-decit sa ma faci pe mine,aveai de ales intre batrina poloneza sau jenica,cel care a fost abuzat la scoala de corectzie,i-a placut si ramas cu meteahna ,si nu numai el!...ca la Paris au obtzinut azil la un moment dat si poponari pentru ca homosexualitatea era penalizata in Romania!...

sau tonul de mascul dominant si energic si autoritar:garcon,ia spune_mi daca i-a placut doamnei,daca a suspinat prelung si a udat cearceaful?...
ai fost vrednic,i-ai tras-o bine?

Cum eu sunt Mircea Alexandrescu itzi repet un lucru:atunci cind intri in casa cuiva nu te atingi de stapin,de femeia lui,de copii,de catzel,de cactus,de servitoare!...
Sunt regulile ospitalitazii cam peste tot!...

Oricum,multe lucruri pe care le spui acum nu prea au valoare,a trecut timpul peste ele,e un fel de prescriptzie ...

De polonezi nu tzi-a placut dupa ce i-ai cunoscut in caminul parasit,dar asta e o alta poveste!...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Joi Ian 03, 2008 5:13 pm

CristiRaicu scrie:Polsky? Nje,dzinkue! :lol: Hombre,que me dices??? La Salpetriere am fost cu tine si cu Elzbieta,sa-i vedem pe acei mari revolutzionari care invadasera sediul guvernului din P-tza Victoriei (în Feb.'90)si care erau în greva foamei,pt. ca erau suparatzi ca francezii nu le dadeau case si mese!!! Îngrijiri spitalicesti au fost probabil dupa acel episod nebulos,cînd Elzbieta m-a convins sa beau o specie de ceai ciudat,dupa care s-a întîmplat o chestie foarte ciudata,pe care nu o voi mentziona aici pt. ca este prea personala.În rest îtzi garantez ca din dec.'91 m-am mutat în Belleville,de unde am iesit în 20-21mai '92(cred) pîna la Porte d'Italie,de unde am luat autostop cu directzia Lyon si pe urma Portugalia,unde am ajuns în data de 6 iunie,acelasi an.Nu m-am mai întors în Paris de atunci.Polonezi? Unica persoana poloneza cu care am vorbit în viatza mea a fost Elzbieta! Pt simplul motiv ca nu îmi place de ei!

desi e o deviere de subiect voi raspunde :
tipii care erau in greva foamei erau niste marginali,niste aventurieri,un fel de copii fugitzi de acasa...Putzin conteza ce spuneau ei ca au facut la Bucuresti,altceva era si este mai important:ca tipii au traversat niste frontiere ca pe brinza topita intr-o perioada tulbure,razboi Irak si Yugoslavia plus destramarea Urs,ca au ajuns intr-o tzara unde au solicitat azil politic si s-au gasit intr-o deplina eutarsie,in natura!...

logic,statul la care au solicitat azil trebuia sa-i incadreze intr-o structura minima de gazduire si sa le dea un raspuns intr-un termen rezonabil:Da si avetzi toate drepturile ori Nu si parasitzi teritoriul natzional!

era si un fel de oglinda pentru tine:uite cristian ce s-ar intimpla cu tine daca nu te-as fi primit ca pe o ruda de gradul intii,era sa scriu altceva!...

detaliul cu poloneza si ceaiul ma face sa surid ca in fatza unui non adevar sustzinut de un infantilizat si chiar ca devin curios:ce putea sa tzi se intimple,oare, ce chestie foarte personala?...

chiar ca sunt curios!
ar trebui sa am o criza de gelozie retroactiva si sa-tzi reproshez amar,printre lacrimi fierbintzi:te-ai culcat cu ma-ta! MERCI,DAR CRED CA ASTA ESTE APANAJUL SI PLACEREA TA PERSONALA ÃŽN LEGATURA CU DOMNIA SA,MAMA DV-STRA....

ori,cu un aer de superba superioritate,sa-tzi declar ca sunt multzumit ca am reushit si aceasta etapa in incercarea de a te face om si tzi-am oferit ocazia unei prime experientze sexuale MI-AI OFERIT CE??? NU CRED CA MAMA DV-STRA ERA LA PARIS (EU CRED CA ESTI DEMENT SA SCRII ASA CEVA ÃŽNTR-UN FORUM PUBLIC) chiar daca materialul didactic nu arata foarte bine,nu stia meserie,avea probleme cu toaleta intima(adu-tzi aminte de chilotzii apretatzi uitatzi in baie!)si o punea cam cu totzi fara nici un fel de scrupule de ordin epidemico-sanitar!....

sau daca as fi cinic,as putea raspunde-decit sa ma faci pe mine,aveai de ales intre batrina poloneza sau jenica,cel care a fost abuzat la scoala de corectzie,i-a placut si ramas cu meteahna ,si nu numai el!...ca la Paris au obtzinut azil la un moment dat si poponari pentru ca homosexualitatea era penalizata in Romania!...

sau tonul de mascul dominant si energic si autoritar:garcon,ia spune_mi daca i-a placut doamnei,daca a suspinat prelung si a udat cearceaful?...
ai fost vrednic,i-ai tras-o bine?

Cum eu sunt Mircea Alexandrescu itzi repet un lucru:atunci cind intri in casa cuiva nu te atingi de stapin,de femeia lui SORRY A FOST ALTCINEVA DAR TU ERAI PREA INTELIGENT SA-TZI DAI SEAMA SAU NU VREI SA LASI ACEASTA IDEE,PREFERÃŽND UN MOTIV DE A MA INSULTA,de copii,de catzel,de cactus,de servitoare!...
Sunt regulile ospitalitazii cam peste tot!...

Oricum,multe lucruri pe care le spui acum nu prea au valoare,a trecut timpul peste ele,e un fel de prescriptzie ...

De polonezi nu tzi-a placut dupa ce i-ai cunoscut in caminul parasit,dar asta e o alta poveste!...
ADIEU MON CHER,AM ALTCEVA DE FACUT DECÃŽT SA-TZI URMARESC IMBECILITATZILE SCRISE.NU AM HABAR NICI MACAR UNDE SE AFLA ACEL CAMIN UNDE AI AVUT FERICIREA SA TRAIESTI 5-6 ANI.ÃŽMI PARE RAU,AS FI VRUT SA-TZI RECUNOSC DREPTATEA,DAR ESTE IMPOSIBIL.POTZI SA CONTINUI SA ELIMINI RESTURI ORGANICE SCRISE,TE VOI IGNORA.CONTACTEAZA-TZI PRIETENA DIN USA SI LASA-MA BINE MERCI ÃŽN CALITATEA MEA DE CLOCHARD.DREPT SA SPUN NU AM NEVOIE DE NICIUNUL DINTRE VOI.
CristiRaicu
Membru

kgb

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 03, 2008 5:25 pm

CristiRaicu scrie:

Adica ne ĂŽntĂŽlnim aici on-line si cu clarviziunea ta (ĂŽn lipsa somitatzii intelectuale din USA),decizi pe cine am cunoscut si pe cine nu...

d'accord!deci sa acceptam ca l-ai cunoscut pe HRP in casa la mine,personaj despre care afirmi ca este agent kgb!...

si aici itzi astern o poveste:
l-am ascultat pe HRP odata la o conferintza aici la paris,am citit o carte si citeva articole scrise de el;personal,pot sa spun ca au fost lucruri care mi-au placut,altele nu,citeva chestii m-au vexat sau pur si simplu,nu le-am priceput.ai citit bine:au fost chestii pe care nu le-am priceput pentru ca ma depashesc ca exercitziu intelectual!

despre tip si tatal lui s-a scris in ziarul lui VCtudor:intr-adevar tatal lui era bucovinean si in timpul razboiului a fost rechizitzionat de catre sovietici si folosit ca traducator!...
situatzie care se poate intimpla si cu mine aici la Paris ori la bucuresti!sau cu tine ori cu altzii!In timp de razboi nu prea ai timp de accese de constiintza!...

chestia cu acuzatzia kgb are mai multe aspecte:
intr-un fel e glasul unui nebagat in seama care vrea sa atraga atentzia ca vezi doamne e de partea cea buna a baricadei,aceea din timpul razboiului rece si ca eventual ar putea fi un candidat la lupte din culise!...

ori,trebuie sa intzelegi ca atunci cind faci o asemena afirmatzie trebuie sa stapinesti perfect limba rusa,folosita de serviciul sovietic,sa ai acces la arhive si dosare si eventual sa faci parte dintr-un sistem operativ,alaturi de altzi ofitzeri din contraspionajul unei tzari...
la tine,cristian,nu e cazul de asa ceva!...

"demascarile"acestea sunt lovituri intre curve ori servicii straine si ostile,cei care maninca cozanac si caviar...

Si-n definitiv,uite ca fac americanii acum cind sunt singura putere...

HRP ar putea sa traga o fuga de citeva zile la Lisabona,sa depuna plingere la gabori,aia sa te culeaga de pe strada,sa te duca la comisariat unde sa te confrunte cu reclamantul si in final,bagindu-se de seama starea si statutul tau precar social-administrativ plus obiceiul de a consuma alcool in fiecare zi,plus faptul ca esti singur-singurel pe lume sa te tirasca la parquet unde la propunerea unui ofitzer judiciar sa ceara si sa obtzina o decizie prin care sa fii internat intr-un spital pentru tulburari psihice pe fond de mizerie sociala,alcoolism,sexualitate de marginalizat,etc...

inutil sa-tzi precizez ca odata ajuns acolo esti prins intr-o spirala infernala,nici venirea Mintuitorului n-ar mai putea face nimic pentru tine!...

incearca sa-tzi construiesti un monolog interior mai placut:ceva cu un serviciu,o locuintza,demersuri pentru acte,si de ce nu,sa ajungi impreuna cu suroara ta chiar daca si ea e cam nashpa(reci sunt noptzile californiei!),incearca sa intzelegi ca ia o virsta cind trebuie sa te pregatesti pentru virsta intzelepciunii si marea trecere!...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 03, 2008 5:35 pm

"ADIEU MON CHER,AM ALTCEVA DE FACUT DECÎT SA-TZI URMARESC IMBECILITATZILE SCRISE.NU AM HABAR NICI MACAR UNDE SE AFLA ACEL CAMIN UNDE AI AVUT FERICIREA SA TRAIESTI 5-6 ANI.ÎMI PARE RAU,AS FI VRUT SA-TZI RECUNOSC DREPTATEA,DAR ESTE IMPOSIBIL.POTZI SA CONTINUI SA ELIMINI RESTURI ORGANICE SCRISE,TE VOI IGNORA.CONTACTEAZA-TZI PRIETENA DIN USA SI LASA-MA BINE MERCI ÎN CALITATEA MEA DE CLOCHARD.DREPT SA SPUN NU AM NEVOIE DE NICIUNUL DINTRE VOI."

atunci cind scrii cu majuscule insemeamna ca urli!...

urli pentru ca realizezi abjectzia si promiscuitatea in care am fost obligat sa traiesc ani de zile,cu tot felul de ciurucuri si jeguri umane...
nici macar nu urli pentru tine,cristian,ULRLI PENTRU MINE!...

care prietena din Usa?
Surioara ta care nu s-a preocupat de 15 ani sa recupereze fotografii de familie printre care si cele a parintzilor pe patul de moarte,in sicriu,inconjuratzi de coreligionarii bisericii neoprotestante din fetesti?
care prietena?Fosta mea logodnica,cea care este maritata,are copii,casa barbat?
Claudia Popescu,cea care a plecat si a lasat-o singura pe maica-sa si a chemat-o pe dana?

Nu am nici o prietena in Usa,cind merg la new-york,merg pentru muzee si cumparaturi si ca sa sfidez pe citziva,uite un om care a scris si publicat despre noi si acum vine si ne calca pe bataturi!...acas' la noi!...
Ultima oară modificat de Mircea ALEXANDRESCU pe Joi Ian 03, 2008 5:50 pm, modificat 1 dată în total.
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Joi Ian 03, 2008 5:44 pm

"NU AM HABAR NICI MACAR UNDE SE AFLA ACEL CAMIN UNDE AI AVUT FERICIREA SA TRAIESTI 5-6 ANI."

Cum asa?Actele de la OFPRA,oficiul francez pentru refugiatzi si apatrizi,recipisa de sejur de la prefectura de politzie,contul bancar La Poste,fishele de salarii,toate,TOATE ACTELE TALE au adresa caminului!...
Camin care era in curs de evacuare,ocupat ilegal de o multzime de ilegali si din care eu am reushit sa plec dupa ce am fost tirit la tribunalul francez care a decis sa fiu prioritar pentru obtzinerea unei locuintze sociale in care locuiesc bine mersi si acum,fara ca sa "ma intretzina" o poloneza!...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Vin Ian 04, 2008 10:05 am

(Te rog sa ma iertzi ca te-am gazduit la mine acasa,in garsoniera,intr-o perioada in care locuiau deja la mine:o poloneza,un shoricar,un alt Cristian,un cotoi siamez si subsemnatul care deranja pe toata lumea!)

"MI SE PARE CA EU ERAM SINGURUL,ÎN AFARA MENTZIONATZILOR,CARE CONTRIBUIA FINANCIAR SI DESTUL DE SUBSTANTZIAL. "

in momentul in care am realizat absentza oricarui proiect la tine precum si lipsa de cooperativitate la Dana am hotarit sa itzi cer sa participi la intretzinerea locuintzei,respectiv sa contribui cu jumatate din suma pentru chirie si asta in momentul in care si poloneza si celalalt cristian plecasera...

In casa la mine fac ce vreau,nu itzi dau dreptul sa ma judeci la cine ofer ceva gratuit,daca am chef pot gazdui o dansatoare tahilandeza din trupa regala pe consuleasa ori o dansatoare din buric,culeasa din shatra ...In casa la mine,pe banii mei,in asternutul meu aduc ce femei vreau,nimeni si nimic nu poate hotari in locul meu !

celalalt cristian nu platea pentru ca era un speculant si un iresponsabil ca tine,credea ca va obtzine totul asa cum a obtzinut azilul,culcindu-se cu aia de la ofra ,femeie mai batrina decit maica-sa...poloneza ii pregatise pedeapsa si a adus-o pe fi-sa,care urma sa obtzina rezidenta pe actele lui...poloneza a fost cea care il tzinea in camin,de la inceput ea il imbobinase pentru ca sa-l pregateasca pentru fi-sa ori alta parashuta!

si ca sa mai ridem putzin,ala le-a ciocanit pe amindoua,si-a tras o locuintza prin Marais,cartierul bulangiilor si intr-o zi cu soare care frige tare si posta,multa posta,nu stiu ce dracu s-a intimplat de s-a trezit cu obrazul ciuruit ori de alice,ori de tzigari strivite,ori de vitriol...
mutrishoara aia dragutza a facut o tentativa de sinucidere din cauza de ten inestetic;cicatrici care ii afectau prezentza comerciala!...

A plecat la ma-sa in tzara ca-l alergau si gaborii francezi,dupa ceva ani s-a intors ca-l alergau gaborii romani;nu mai stiu nimic de el...

Ai platit o singura data si acum realizez ca asteptai sa fii tzinut la Paris ca o ruda de gradul 1,pentru ca probabil in alta viatza am fost condamnat la pensie alimentara...te rog sa ma iertzi dar golanul din mine nu pricepe ce crezi tu:nu suntem fratzi,nu tzi-am cunoscut mama,nu tzi-am abuzat sora,nu tzi-am inceput prietenele,nu m-ai cistigat la belciuge,nu te-am facut balerina,n-am pus botu'la vreun cip sau un shantaj,nu mi-ai smuls nici o chitantza de recunoastere de datorii,n-ai nici o ipoteca pe bugetul sau banii mei!...

Cind feciorul creste intr-o familie la un moment dat,cind ajunge pe leafa parintzii ii cer sa dea banii in casa;e un fel de responsabilizare si de dirijare,constientizare...cind ai 18 ani si pretinzi ca esti major si emancipat,trebuie sa te asumi!...
dl.Alexandrescu incerca sa-tzi dea o lectzie pe care parintzii tai ar fi trebuit sa tzi-o dea!...Si observ ca din pacate,nici acum la 40 de ani nu ai intzeles ca trebuie sa cistigi cu puterea bratzelor si sudoarea fruntzii piinea de toate zilele,chiria pentru o camera...
probabil ca cei din familia ta d-aia nu vor de tine,n-au nevoie de un dependent...

Cind am sunat-o pe Dana odata,cred ca isi batea joc de mine,ori ridea de una singura,ori era bauta a inceput ceva de genul:"venitzi aici,venitzi aici,hi,hi,hi,hi!..."ori ea stia foarte bine ca pentru tine e nevoie de o invitatzie ori de un motiv pentru obtzinerea vizei:emigrare,azil,student,casatorie,adoptare,etc...
Mai grava a fost lipsa ei de comunicare cu mine in saptamina cind a venit la Paris,cind putea si trebuia sa vorbeasca cu mine despre situatzia ta ,intre patru ochi!...

Ori tipa nu se interesa,ori pricepuse ca tu nu vrei sau nu ai shansa de a a junge in state,ori pur si simplu,se gasea la un nivel redus de intzelegere a situatziei si credea ca eu voi fi cel care se va milogi de ea,in stare de orice ca sa obtzin mult rivnita green card!...

Sau,mai probabil:credea ca o sa vina si ea la Paris,intr-un fel de familie recompusa...

Adica sa fac ceea ce nu am facut la Bucuresti cind Maria o tot aducea pe Dana care nu avea buletin de Bucuresti,nu se tzinea de scoala,nu stiu ce se intimpla cu bursa ei,nu minca la cantina,nu dormea in caminul studentzesc,nu intretzinea relatzii cu cei de la fetesti,etc,etc,etc...

Si eventual sa-mi reprosheze de ace am tzinut-o la mine pe Maria,gratuit!...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Sâm Ian 05, 2008 4:31 pm

uite vezi,

ai o strategie murdara din razboiul rece:cea a imprecatziei si a calomniei...
la fel ca securistii romani si/sau francezi esti incoerent,imprecis,ilogic:

odata imi reproshezi ca eram intretzinut de o femeie("poloneza care imi dadea de mincare")si dupa o zi imi reproshezi ca o tzineam gratis!...

aceeasi maniera de a fi imprecis in reproshuri si acuzari:tzi-am cerut sa participi "substantzial" in august 1992,ceea ce te-a determinat sa pleci,vezi doamne ,eram un speculant de paturi intr-un hogeac pentru migrantzi romani si uitzi sa precizezi ca la un moment dat nu ai gasit domiciliu nici cind ai vrut sa platesti cu bani grei,pentru ca sunt putzini straini care inchiriaza la romani!...

in 1991-1992 erai foarte tacut,acum brusc imi spui ca ai avut o convorbire cu sora mea in 1988;nu spuneai nimic de Dana si nici de Maria sau de sotzul ei, care sotz face parte din aceeasi generatzie a decretzeilor la fel ca tine...
te apuci acum sa spui ca vorbeai despre mine la consulatul Romaniei dinLisabona prin anii 95...atunci trebuia sa imi scrii sau sa telefonezi...
prin 1998 am fost obiectul unei operatziuni la care au participat elemente romane si la care francezii erau martori pasivi si complici pentru ca ulterior in 1999cind operatziunea de shantaj si tentativa de lovitura de stat impotriva tzapului sa eshueze si un functzionar francez in post la Bucuresti sa fie gasit mort,la domiciliul unei concubine romance!...
Nodul insailarii era la Paris:martora acuzarii plus acte,jurnale,urma sa faca si declaratzii la teveu,ca nu ma era la moda europa libera,trebuia doar fraier sa puna botu'si eventual sa-i faca buleftin de paris,suport moral si material,etc...si am devenit brusc vinovat pentru ca nu am consumat,nu am pus botu si nu aveam belciug in nas de la nimeni ...

La fel ca-n situatzia cu fratzii raicu,m-am pomenit c-o luminizda care imi reprosha toate relele din lume,pentru ca era un caz psihosocial cu doi copii,fara sa se stie daca e maritata si care se frigea odata cu franky de la gabori,odata cu said din talcioc,altadata cu bonobo centrafricanu,odata cu kieffer,altadata cu un bosniac,un ban sa iasa,asta-i capitalismul !....

Itzi multzumesc frumos ca atzi vorbit despre mine si intr-un fel atzi dat idei si sugestii vreunui"scenarist"din cine stie ce servicii si care are nevoie de candidatzi la"scos castane din foc cu mina altuia"!...
Nu esti singurul care a vorbit si mai vorbeste despre mine,norocul meu este ca atunci cind ies din casa,sunt atent si cu ochii in patru ca si cum as pazi butelia de aragaz!

Dealtfel,nici dana nu a vorbit despre sora mea,maria sau sotzul ei,lipsa de comunicare fiind calculul sumar si primitiv"aia s-a maritat,ii iau locul"!...

Dupa ce ai plecat,m-am pomenit cu un telefon in plina noapte de la Dana"de ce vreau s-o omor pe Gratziana?"un fel de shantaj,bai,vezi ca pot sa-tzi fac rau si vezi,doamne,pot sa te acuz de orice...Gratziana m-a sunat din tzara ca sa ma intrebe ce am de vreau s-o omor,am vrut sa-i susur galesh ceva de genul,Nu doamna,fratzii raicu v-au aranjat un alibiu perfect ca sa obtzinetzi azilul in State linga doamna carmen popescu si magareatza exfiltrarii sunt io!...
Ulterior,Gratziana n-a mai plecat,ultima oara era la o conferintza cu blandiana,se vorbea de slomr,de opozitzie,de rezistentzi,de inflitratzi,de impostori,de cei care vor sa omoare si cei care au scapat,offff,Doamne!...

dana putea ulterior sa se explice:m-am luat dupa cristian fara sa stiu ca fratele meu este mitoman,fabulator si manipulator!
shirul de minciuni si acuzari fara temei puteau sa ma priveze de dreptul la credibilitate ori pur si simplu la calatorie,fie in usa fie in romania!...
fara sa intzelegetzi ca va bateatzi cuie singuri in talpa,acuzat fiind,fara credibilitate nu mai puteam sa ajut pe nimeni...

cristian clodo prin spania si portocalia,dana cuca intr-un schit californian,madame carmen la cheta popii calciu,maria roita din austria si ilegala in state,gratziana vedeta la nu stiu ce firma care e gata sa puna cheiul sub preshul din fatza ushii...

deci,dl Alexandrescu care vrea sa omoare si primeste amenitzari cu moartea de la cel care a fost gazduit,amenintzari puse pe hirtie!

inutil sa mai precizez:cind eram copil la mama nu taiam gaini!

Tacere citziva ani pentru ca la un moment dat sa ma trezesc cu un plic trimis de Maria,plic ce contzinea cartile postale trimise de madam Popescu din penitenciar catre familie...madam popescu fiind singura la new York,bolnava,prin spiatle,marginalizata in lumea romanilor si uneori ajutata prin chete publice organizate de popa calciu,la biserica!
Le-am pus in alt plic si le-am expediat mai departe doamnei gratziana popescu,strada transilvaniei nr72,Bucarest,Roumanie...

nici azi,nu stiu daca a primit plicul sau daca a crezut sincer in acuzatzia pe care mi-o aducea!...
o tacere la fel ca a ta,ca a securistilor dupa ce au fost prinshi ca au calcat pe bec si simt pericolul degradarii sau a taierii capului!...

stii,in frantza a fost o moarte celebra a unui copil,moarte care nu a fost elucidat nici acum!...

cind am ajuns la ancheta securistilor francezi din place d'italie,cind am vazut aceeashi hidoshenie la fel ca la tine,am fost tentat sa recunosc o crima celebra si nerezolvata,ceva care sa corespunda cu dorintza lor de a-l avea pe alexandrescu vinovat de tot si toate:

io l-am omorit pe micul gregoire!
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Lun Ian 07, 2008 4:36 pm

Mircea ALEXANDRESCU scrie:uite vezi,
ÃŽmi voi calca pe inima si voi comenta aceste aiureli.
ai o strategie murdara din razboiul rece:cea a imprecatziei si a calomniei... :shock: Explica-mi chestia aceasta
la fel ca securistii romani si/sau francezi :lol: esti incoerent,imprecis,ilogic:De nu le-ai propus sa-i restructurezi cu inteligentza ta?

odata imi reproshezi ca eram intretzinut de o femeie("poloneza care imi dadea de mincare")si dupa o zi imi reproshezi ca o tzineam gratis!...Hei, pîna acum singurul care a reprosat ceva ai fost tu:faptul ca m-ai "ajutat" în urma cu 17 ani!!!

aceeasi maniera de a fi imprecis in reproshuri si acuzari:tzi-am cerut sa participi "substantzial" in august 1992,ceea ce te-a determinat sa pleci,vezi doamne ,eram un speculant de paturi intr-un hogeac pentru migrantzi romani si uitzi sa precizezi ca la un moment dat nu ai gasit domiciliu nici cind ai vrut sa platesti cu bani grei,pentru ca sunt putzini straini care inchiriaza la romani!...

in 1991-1992 erai foarte tacut,acum brusc imi spui ca ai avut o convorbire cu sora mea in 1988 :idea: De fapt a fost în'87 si a fost în legatura cu Zoe,pe care nu o cunosteam,dupa cum zici tu,deci conversatzia nu te priveste;nu spuneai nimic de Dana si nici de Maria sau de sotzul ei, care sotz face parte din aceeasi generatzie a decretzeilor la fel ca tine...Te incomodeaza deci faptul ca m-am nascut in '67
te apuci acum sa spui ca vorbeai despre mine la consulatul Romaniei dinLisabona prin anii 95...atunci trebuia sa imi scrii sau sa telefonezi...Eu am scris deja ca ma cam plictisea sa mai aud de tine si aici.
prin 1998 am fost obiectul unei operatziuni la care au participat elemente romane si la care francezii erau martori pasivi si complici pentru ca ulterior in 1999cind operatziunea de shantaj si tentativa de lovitura de stat impotriva tzapului sa eshueze :?: Nu cumva te referi la o tentativa de mineriada în urma carei esec HRP s-a refugiat temporar în Rusia? si un functzionar francez in post la Bucuresti sa fie gasit mort,la domiciliul unei concubine romance!...
Nodul insailarii era la Paris:martora acuzarii plus acte,jurnale,urma sa faca si declaratzii la teveu,ca nu ma era la moda europa libera,trebuia doar fraier sa puna botu'si eventual sa-i faca buleftin de paris,suport moral si material,etc...si am devenit brusc vinovat pentru ca nu am consumat,nu am pus botu si nu aveam belciug in nas de la nimeni ...

La fel ca-n situatzia cu fratzii raicu,m-am pomenit c-o luminizda care imi reprosha toate relele din lume,pentru ca era un caz psihosocial cu doi copii,fara sa se stie daca e maritata si care se frigea odata cu franky de la gabori,odata cu said din talcioc,altadata cu bonobo centrafricanu,odata cu kieffer,altadata cu un bosniac,un ban sa iasa,asta-i capitalismul !.... :lol: Explica mai pe îndelete aceasta chestie!

Itzi multzumesc frumos ca atzi vorbit despre mine si intr-un fel atzi dat idei si sugestii vreunui"scenarist"din cine stie ce servicii si care are nevoie de candidatzi la"scos castane din foc cu mina altuia"!...Pîna si Geoana te cunoaste :lol:
Nu esti singurul care a vorbit si mai vorbeste despre mine,norocul meu este ca atunci cind ies din casa,sunt atent si cu ochii in patru ca si cum as pazi butelia de aragaz!

Dealtfel,nici dana nu a vorbit despre sora mea,maria sau sotzul ei,lipsa de comunicare fiind calculul sumar si primitiv"aia s-a maritat,ii iau locul"!...

Dupa ce ai plecat,m-am pomenit cu un telefon in plina noapte de la Dana"de ce vreau s-o omor pe Gratziana?"un fel de shantaj,bai,vezi ca pot sa-tzi fac rau si vezi,doamne,pot sa te acuz de orice...Gratziana m-a sunat din tzara ca sa ma intrebe ce am de vreau s-o omor,am vrut sa-i susur galesh ceva de genul,Nu doamna,fratzii raicu v-au aranjat un alibiu perfect ca sa obtzinetzi azilul in State linga doamna carmen popescu si magareatza exfiltrarii sunt io!...Nici chestia asta nu o întzeleg :shock: Tot ce îmi aduc aminte e ca erai revoltat ca respectiva doamna lucra la un minister si tu nu...
Ulterior,Gratziana n-a mai plecat,ultima oara era la o conferintza cu blandiana,se vorbea de slomr,de opozitzie,de rezistentzi,de inflitratzi,de impostori, :!: Aha,mie mi s-a spus prin '87 în legatura cu tine ca ai fi un agent infiltrat,destinat dezacraditarii lui Goma&Cia,si eventual sa fi folosit în cazul unei schimbari bruste a politicii externe române într-o directzie clara anti-sovietica :lol: de cei care vor sa omoare si cei care au scapat,offff,Doamne!...

dana putea ulterior sa se explice:m-am luat dupa cristian fara sa stiu ca fratele meu este mitoman,fabulator si manipulator! Iarasi insulte...
shirul de minciuni si acuzari fara temei puteau sa ma priveze de dreptul la credibilitate ori pur si simplu la calatorie,fie in usa fie in romania!...
fara sa intzelegetzi ca va bateatzi cuie singuri in talpa,acuzat fiind,fara credibilitate nu mai puteam sa ajut pe nimeni...

cristian clodo prin spania si portocalia,dana cuca intr-un schit californian,madame carmen la cheta popii calciu,maria roita din austria si ilegala in state,gratziana vedeta la nu stiu ce firma care e gata sa puna cheiul sub preshul din fatza ushii...Si tu?? Ai "reusit"? 8)

deci,dl Alexandrescu care vrea sa omoare si primeste amenitzari cu moartea de la cel care a fost gazduit,amenintzari puse pe hirtie!Explica si chesta asta mai bine...

inutil sa mai precizez:cind eram copil la mama nu taiam gaini!

Tacere citziva ani pentru ca la un moment dat sa ma trezesc cu un plic trimis de Maria,plic ce contzinea cartile postale trimise de madam Popescu din penitenciar catre familie...madam popescu fiind singura la new York,bolnava,prin spiatle,marginalizata in lumea romanilor si uneori ajutata prin chete publice organizate de popa calciu,la biserica!
Le-am pus in alt plic si le-am expediat mai departe doamnei gratziana popescu,strada transilvaniei nr72,Bucarest,Roumanie...

nici azi,nu stiu daca a primit plicul sau daca a crezut sincer in acuzatzia pe care mi-o aducea!...
o tacere la fel ca a ta,ca a securistilor dupa ce au fost prinshi ca au calcat pe bec si simt pericolul degradarii sau a taierii capului!...Hei,eu nu mai aveam chef sa converses cu tine,OK?

stii,in frantza a fost o moarte celebra a unui copil,moarte care nu a fost elucidat nici acum!...

cind am ajuns la ancheta securistilor francezi din place d'italie,cind am vazut aceeashi hidoshenie la fel ca la tine, :( adica eu sînt la fel ca ei sau ei sînt la fel ca si mine??,am fost tentat sa recunosc o crima celebra si nerezolvata,ceva care sa corespunda cu dorintza lor de a-l avea pe alexandrescu vinovat de tot si toate:

io l-am omorit pe micul gregoire!
I Ma mir ca nu zici ca am fost eu :shock:
CristiRaicu
Membru

Mesajde CristiRaicu » Lun Ian 07, 2008 5:06 pm

Mircea ALEXANDRESCU scrie:(Te rog sa ma iertzi ca te-am gazduit la mine acasa,in garsoniera,intr-o perioada in care locuiau deja la mine:o poloneza,un shoricar,un alt Cristian,un cotoi siamez si subsemnatul care deranja pe toata lumea!)

"MI SE PARE CA EU ERAM SINGURUL,ÃŽN AFARA MENTZIONATZILOR,CARE CONTRIBUIA FINANCIAR SI DESTUL DE SUBSTANTZIAL. "

in momentul in care am realizat absentza oricarui proiect la tine precum si lipsa de cooperativitate la Dana am hotarit sa itzi cer sa participi la intretzinerea locuintzei,respectiv sa contribui cu jumatate din suma pentru chirie si asta in momentul in care si poloneza si celalalt cristian plecasera...

In casa la mine fac ce vreau,nu itzi dau dreptul sa ma judeci la cine ofer ceva gratuit,daca am chef pot gazdui o dansatoare tahilandeza din trupa regala pe consuleasa ori o dansatoare din buric,culeasa din shatra ...In casa la mine,pe banii mei,in asternutul meu aduc ce femei vreau,nimeni si nimic nu poate hotari in locul meu !

celalalt cristian nu platea pentru ca era un speculant si un iresponsabil ca tine,credea ca va obtzine totul asa cum a obtzinut azilul,culcindu-se cu aia de la ofra ,femeie mai batrina decit maica-sa...poloneza ii pregatise pedeapsa si a adus-o pe fi-sa,care urma sa obtzina rezidenta pe actele lui...poloneza a fost cea care il tzinea in camin,de la inceput ea il imbobinase pentru ca sa-l pregateasca pentru fi-sa ori alta parashuta!

si ca sa mai ridem putzin,ala le-a ciocanit pe amindoua,si-a tras o locuintza prin Marais,cartierul bulangiilor si intr-o zi cu soare care frige tare si posta,multa posta,nu stiu ce dracu s-a intimplat de s-a trezit cu obrazul ciuruit ori de alice,ori de tzigari strivite,ori de vitriol...
mutrishoara aia dragutza a facut o tentativa de sinucidere din cauza de ten inestetic;cicatrici care ii afectau prezentza comerciala!...

A plecat la ma-sa in tzara ca-l alergau si gaborii francezi,dupa ceva ani s-a intors ca-l alergau gaborii romani;nu mai stiu nimic de el...

Ai platit o singura data si acum realizez ca asteptai sa fii tzinut la Paris ca o ruda de gradul 1,pentru ca probabil in alta viatza am fost condamnat la pensie alimentara...te rog sa ma iertzi dar golanul din mine nu pricepe ce crezi tu:nu suntem fratzi,nu tzi-am cunoscut mama,nu tzi-am abuzat sora,nu tzi-am inceput prietenele,nu m-ai cistigat la belciuge,nu te-am facut balerina,n-am pus botu'la vreun cip sau un shantaj,nu mi-ai smuls nici o chitantza de recunoastere de datorii,n-ai nici o ipoteca pe bugetul sau banii mei!... Eu la fel habar nu am cine esti iar daca nu începeai sa scri aici,nici macar nu-mi mai aduceam aminte de tine.

Cind feciorul creste intr-o familie la un moment dat,cind ajunge pe leafa parintzii ii cer sa dea banii in casa;e un fel de responsabilizare si de dirijare,constientizare...cind ai 18 ani si pretinzi ca esti major si emancipat,trebuie sa te asumi!...
dl.Alexandrescu incerca sa-tzi dea o lectzie pe care parintzii tai ar fi trebuit sa tzi-o dea!...Lectzii de la tine,non merci.Si observ ca din pacate,nici acum la 40 de ani nu ai intzeles ca trebuie sa cistigi cu puterea bratzelor si sudoarea fruntzii piinea de toate zilele,chiria pentru o camera...
probabil ca cei din familia ta(care familie??) d-aia nu vor de tine,n-au nevoie de un dependent...

Cind am sunat-o pe Dana odata,cred ca isi batea joc de mine,ori ridea de una singura,ori era bauta a inceput ceva de genul:"venitzi aici,venitzi aici,hi,hi,hi,hi!..."ori ea stia foarte bine ca pentru tine e nevoie de o invitatzie ori de un motiv pentru obtzinerea vizei:emigrare,azil,student,casatorie,adoptare,etc...
Mai grava a fost lipsa ei de comunicare cu mine in saptamina cind a venit la Paris,cind putea si trebuia sa vorbeasca cu mine despre situatzia ta ,intre patru ochi!...

Ori tipa nu se interesa,ori pricepuse ca tu nu vrei sau nu ai shansa de a a junge in state,ori pur si simplu,se gasea la un nivel redus de intzelegere a situatziei si credea ca eu voi fi cel care se va milogi de ea,in stare de orice ca sa obtzin mult rivnita green card!...

Sau,mai probabil:credea ca o sa vina si ea la Paris,intr-un fel de familie recompusa...

Adica sa fac ceea ce nu am facut la Bucuresti cind Maria o tot aducea pe Dana care nu avea buletin de Bucuresti,nu se tzinea de scoala,nu stiu ce se intimpla cu bursa ei,nu minca la cantina,nu dormea in caminul studentzesc,nu intretzinea relatzii cu cei de la fetesti,etc,etc,etc...

Si eventual sa-mi reprosheze de ace am tzinut-o la mine pe Maria,gratuit!...
CristiRaicu
Membru

Re: kgb

Mesajde CristiRaicu » Lun Ian 07, 2008 5:14 pm

CristiRaicu scrie:

Adica ne întîlnim aici on-line si cu clarviziunea ta (în lipsa somitatzii intelectuale din USA),decizi pe cine am cunoscut si pe cine nu...

d'accord!deci sa acceptam ca l-ai cunoscut pe HRP in casa la mine,personaj despre care afirmi ca este agent kgb!...

si aici itzi astern o poveste:
l-am ascultat pe HRP odata la o conferintza aici la paris,am citit o carte si citeva articole scrise de el;personal,pot sa spun ca au fost lucruri care mi-au placut,altele nu,citeva chestii m-au vexat sau pur si simplu,nu le-am priceput.ai citit bine:au fost chestii pe care nu le-am priceput pentru ca ma depashesc ca exercitziu intelectual!

despre tip si tatal lui s-a scris in ziarul lui VCtudor:intr-adevar tatal lui era bucovinean si in timpul razboiului a fost rechizitzionat de catre sovietici si folosit ca traducator!... Tatal lui era din Bielorusia,Pe vremea aceea era un nimeni în drum,mai importanta era Ana Pauker,fiica sefului sigurantzei personale a lui Stalin
situatzie care se poate intimpla si cu mine aici la Paris ori la bucuresti!sau cu tine ori cu altzii!In timp de razboi nu prea ai timp de accese de constiintza!...

chestia cu acuzatzia kgb are mai multe aspecte:
intr-un fel e glasul unui nebagat in seama care vrea sa atraga atentzia ca vezi doamne e de partea cea buna a baricadei-Care este partea buna,pardon??,aceea din timpul razboiului rece si ca eventual ar putea fi un candidat la lupte din culise!...

ori,trebuie sa intzelegi ca atunci cind faci o asemena afirmatzie trebuie sa stapinesti perfect limba rusa IOBT TVOI MATERI merge?,folosita de serviciul sovietic-adica tipii sînt deficientzi mintali,folosesc numai limba materna? :shock: ,sa ai acces la arhive si dosare si eventual sa faci parte dintr-un sistem operativ,alaturi de altzi ofitzeri din contraspionajul unei tzari...
la tine,cristian,nu e cazul de asa ceva!...Nu ma înebuni,ai avut acces la arhive si nu mai gasit? :lol:

"demascarile"acestea sunt lovituri intre curve ori servicii straine si ostile,cei care maninca cozanac si caviar...

Si-n definitiv,uite ca fac americanii acum cind sunt singura putere...

HRP ar putea sa traga o fuga de citeva zile la Lisabona-a fost aici,am primit o invitatzie ca sa ma duc la ICR,pe care am ignorat-o,ma crezi :?: ,sa depuna plingere la gabori,aia sa te culeaga de pe strada,sa te duca la comisariat unde sa te confrunte cu reclamantul si in final,bagindu-se de seama starea si statutul tau precar social-administrativ plus obiceiul de a consuma alcool in fiecare zi,plus faptul ca esti singur-singurel pe lume sa te tirasca la parquet unde la propunerea unui ofitzer judiciar sa ceara si sa obtzina o decizie prin care sa fii internat intr-un spital pentru tulburari psihice pe fond de mizerie sociala,alcoolism,sexualitate de marginalizat,etc... He-he-he,nu stiu pe ce lume traiesti....

inutil sa-tzi precizez ca odata ajuns acolo esti prins intr-o spirala infernala,nici venirea Mintuitorului n-ar mai putea face nimic pentru tine!...

incearca sa-tzi construiesti un monolog interior mai placut:ceva cu un serviciu,o locuintza,demersuri pentru acte,si de ce nu,sa ajungi impreuna cu suroara ta chiar daca si ea e cam nashpa(reci sunt noptzile californiei!),incearca sa intzelegi ca ia o virsta cind trebuie sa te pregatesti pentru virsta intzelepciunii si marea trecere!...
CristiRaicu
Membru

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Lun Ian 07, 2008 5:22 pm

mai mergi si tu pe la cutia aia postala si vezi daca ai primit scrisoarea cu pozele de façilie si actele...

ai fost la consulat asa cum tzi-am spus:

ras,tuns frezat ca un ginerika

sfios ca un miel
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

poze plus acte plus

Mesajde Mircea ALEXANDRESCU » Mar Ian 08, 2008 9:51 pm

intreaba la receptzie,azi la prinz tzi-am lasat un pachet cu toate lucrurile pe care le-ai lasat la Paris in 1992

am vorbit si cu doamna Consul,treci pe la Consulat,asa cum te-am mai sfatuit si itzi vei rezolva problema...

in cazul in care nu ai bani pentru taxele consulare,le platesc eu...
Mircea ALEXANDRESCU
Membru

Mesajde CristiRaicu » Sâm Ian 12, 2008 10:13 am

Interesant ca pt a se rezolva ceva,cineva trebuie sa vorbeasca.Eu am fost de exemplu ieri sa vorbesc pt cineva(într-adevar acum exista program cu publicul si vineri).Luni voi merge pt mine,sînt foarte curios ce reusesc sa aflu...
CristiRaicu
Membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Acte, Proceduri, Echivalente