Mircea ALEXANDRESCU scrie:uite vezi,
ÃŽmi voi calca pe inima si voi comenta aceste aiureli.
ai o strategie murdara din razboiul rece:cea a imprecatziei si a calomniei...

Explica-mi chestia aceasta
la fel ca securistii romani si/sau francezi

esti incoerent,imprecis,ilogic:De nu le-ai propus sa-i restructurezi cu inteligentza ta?
odata imi reproshezi ca eram intretzinut de o femeie("poloneza care imi dadea de mincare")si dupa o zi imi reproshezi ca o tzineam gratis!...Hei, pîna acum singurul care a reprosat ceva ai fost tu:faptul ca m-ai "ajutat" în urma cu 17 ani!!!
aceeasi maniera de a fi imprecis in reproshuri si acuzari:tzi-am cerut sa participi "substantzial" in august 1992,ceea ce te-a determinat sa pleci,vezi doamne ,eram un speculant de paturi intr-un hogeac pentru migrantzi romani si uitzi sa precizezi ca la un moment dat nu ai gasit domiciliu nici cind ai vrut sa platesti cu bani grei,pentru ca sunt putzini straini care inchiriaza la romani!...
in 1991-1992 erai foarte tacut,acum brusc imi spui ca ai avut o convorbire cu sora mea in 1988

De fapt a fost în'87 si a fost în legatura cu Zoe,pe care nu o cunosteam,dupa cum zici tu,deci conversatzia nu te priveste;nu spuneai nimic de Dana si nici de Maria sau de sotzul ei, care sotz face parte din aceeasi generatzie a decretzeilor la fel ca tine...Te incomodeaza deci faptul ca m-am nascut in '67
te apuci acum sa spui ca vorbeai despre mine la consulatul Romaniei dinLisabona prin anii 95...atunci trebuia sa imi scrii sau sa telefonezi...Eu am scris deja ca ma cam plictisea sa mai aud de tine si aici.
prin 1998 am fost obiectul unei operatziuni la care au participat elemente romane si la care francezii erau martori pasivi si complici pentru ca ulterior in 1999cind operatziunea de shantaj si tentativa de lovitura de stat impotriva tzapului sa eshueze

Nu cumva te referi la o tentativa de mineriada în urma carei esec HRP s-a refugiat temporar în Rusia? si un functzionar francez in post la Bucuresti sa fie gasit mort,la domiciliul unei concubine romance!...
Nodul insailarii era la Paris:martora acuzarii plus acte,jurnale,urma sa faca si declaratzii la teveu,ca nu ma era la moda europa libera,trebuia doar fraier sa puna botu'si eventual sa-i faca buleftin de paris,suport moral si material,etc...si am devenit brusc vinovat pentru ca nu am consumat,nu am pus botu si nu aveam belciug in nas de la nimeni ...
La fel ca-n situatzia cu fratzii raicu,m-am pomenit c-o luminizda care imi reprosha toate relele din lume,pentru ca era un caz psihosocial cu doi copii,fara sa se stie daca e maritata si care se frigea odata cu franky de la gabori,odata cu said din talcioc,altadata cu bonobo centrafricanu,odata cu kieffer,altadata cu un bosniac,un ban sa iasa,asta-i capitalismul !....

Explica mai pe îndelete aceasta chestie!
Itzi multzumesc frumos ca atzi vorbit despre mine si intr-un fel atzi dat idei si sugestii vreunui"scenarist"din cine stie ce servicii si care are nevoie de candidatzi la"scos castane din foc cu mina altuia"!...Pîna si Geoana te cunoaste
Nu esti singurul care a vorbit si mai vorbeste despre mine,norocul meu este ca atunci cind ies din casa,sunt atent si cu ochii in patru ca si cum as pazi butelia de aragaz!
Dealtfel,nici dana nu a vorbit despre sora mea,maria sau sotzul ei,lipsa de comunicare fiind calculul sumar si primitiv"aia s-a maritat,ii iau locul"!...
Dupa ce ai plecat,m-am pomenit cu un telefon in plina noapte de la Dana"de ce vreau s-o omor pe Gratziana?"un fel de shantaj,bai,vezi ca pot sa-tzi fac rau si vezi,doamne,pot sa te acuz de orice...Gratziana m-a sunat din tzara ca sa ma intrebe ce am de vreau s-o omor,am vrut sa-i susur galesh ceva de genul,Nu doamna,fratzii raicu v-au aranjat un alibiu perfect ca sa obtzinetzi azilul in State linga doamna carmen popescu si magareatza exfiltrarii sunt io!...Nici chestia asta nu o întzeleg

Tot ce îmi aduc aminte e ca erai revoltat ca respectiva doamna lucra la un minister si tu nu...
Ulterior,Gratziana n-a mai plecat,ultima oara era la o conferintza cu blandiana,se vorbea de slomr,de opozitzie,de rezistentzi,de inflitratzi,de impostori,

Aha,mie mi s-a spus prin '87 în legatura cu tine ca ai fi un agent infiltrat,destinat dezacraditarii lui Goma&Cia,si eventual sa fi folosit în cazul unei schimbari bruste a politicii externe române într-o directzie clara anti-sovietica

de cei care vor sa omoare si cei care au scapat,offff,Doamne!...
dana putea ulterior sa se explice:m-am luat dupa cristian fara sa stiu ca fratele meu este mitoman,fabulator si manipulator! Iarasi insulte...
shirul de minciuni si acuzari fara temei puteau sa ma priveze de dreptul la credibilitate ori pur si simplu la calatorie,fie in usa fie in romania!...
fara sa intzelegetzi ca va bateatzi cuie singuri in talpa,acuzat fiind,fara credibilitate nu mai puteam sa ajut pe nimeni...
cristian clodo prin spania si portocalia,dana cuca intr-un schit californian,madame carmen la cheta popii calciu,maria roita din austria si ilegala in state,gratziana vedeta la nu stiu ce firma care e gata sa puna cheiul sub preshul din fatza ushii...Si tu?? Ai "reusit"?
deci,dl Alexandrescu care vrea sa omoare si primeste amenitzari cu moartea de la cel care a fost gazduit,amenintzari puse pe hirtie!Explica si chesta asta mai bine...
inutil sa mai precizez:cind eram copil la mama nu taiam gaini!
Tacere citziva ani pentru ca la un moment dat sa ma trezesc cu un plic trimis de Maria,plic ce contzinea cartile postale trimise de madam Popescu din penitenciar catre familie...madam popescu fiind singura la new York,bolnava,prin spiatle,marginalizata in lumea romanilor si uneori ajutata prin chete publice organizate de popa calciu,la biserica!
Le-am pus in alt plic si le-am expediat mai departe doamnei gratziana popescu,strada transilvaniei nr72,Bucarest,Roumanie...
nici azi,nu stiu daca a primit plicul sau daca a crezut sincer in acuzatzia pe care mi-o aducea!...
o tacere la fel ca a ta,ca a securistilor dupa ce au fost prinshi ca au calcat pe bec si simt pericolul degradarii sau a taierii capului!...Hei,eu nu mai aveam chef sa converses cu tine,OK?
stii,in frantza a fost o moarte celebra a unui copil,moarte care nu a fost elucidat nici acum!...
cind am ajuns la ancheta securistilor francezi din place d'italie,cind am vazut aceeashi hidoshenie la fel ca la tine,

adica eu sînt la fel ca ei sau ei sînt la fel ca si mine??,am fost tentat sa recunosc o crima celebra si nerezolvata,ceva care sa corespunda cu dorintza lor de a-l avea pe alexandrescu vinovat de tot si toate:
io l-am omorit pe micul gregoire!